Son dakika... İstanbul Finans Merkezi şantiyesi yangın! Çok sayıda işçi yaralandı

Son dakika... İstanbul Finans Merkezi’nin şantiyesinde işçilerin kaldığı barakada yangın çıktı. Yangında çok sayıda işçi yaralandı.

Ümraniye’de yer alan finans merkezi şantiyesinin işçilerin kaldığı barakada yangın çıktı. 02. 30 sıralarında çıkan yangın kısa sürede büyüyerek barakaları sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye,ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Son dakika... İstanbul Finans Merkezi şantiyesi yangın! Çok sayıda işçi yaralandı

ÇOK SAYIDA İŞÇİ YARALANDI

Çevre ilçelerden gelen itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Alev alan barakalar içinde kalan işçiler tahliye edilirken aralarında yaralananlar olduğu öğrenildi. Olay yerinde itfaiyenin yangını söndürme çalışmaları devam ederken yaralanan işçiler hastanelere kaldırıldı. Yangın çıkan finans merkezi ise havadan görüntülendi.

(İHA)

Son dakika... İstanbul Finans Merkezi şantiyesi yangın! Çok sayıda işçi yaralandı ile ilgili etiketler İstanbul Finans Merkezi Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.