İngiltere'den koronavirüsü hamlesi: Karantina yerleri belirlendi

İngiltere'de hükümet Vuhan koronavirüsü ile ilgili "halk sağlığına ciddi ve yakın tehdit" tanımlaması yaptı ve salgının yayılmasını durdurmak adına yeni önlemler açıkladı.

Hürriyet'in haberine göre; İngiltere hükümeti yeni tip koronavirüsü ile ilgili, "halk sağlığına ciddi ve yakın tehdit" tanımlaması yaptı. Bu yeni tanımlama hükümete virüsün daha fazla yayılmasını geciktirmek veya önlemek adına ek yetki veriyor.

KARANTİNA TESİSİ KURULACAK

Hükümet yetkililerinin yaptığı açıklamada, "Wuhan merkezli ölümcül koronavirüsü salgını ile ilgili Dışişleri Bakanlığı halkın virüsün bulaşmasından mümkün olduğunca korunmasını sağlayacak düzenlemeler yapmıştır. Bu yeni düzenleme ile İngiltere'de Merseyside şehrinde yer alan Arrowe Park hastanesi ve Milton Keynes şehrindeki Kents Hill Parkı karantina tesisi olarak kullanılacak" ifadeleri kullanıldı.

İngiltere'den koronavirüsü hamlesi: Karantina yerleri belirlendi ile ilgili etiketler İngiltere Koronavirüs Korona Koronavirüsü corona virüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.