Son dakika... İbrahim Gökçek uğurlamasında arbede! Çok sayıda gözaltı var

Son dakika... Sultangazi'de Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesinin Kayseri‘ye uğurlanması öncesinde, Gazi Mahallesi‘nde yapılmak istenen yürüyüşe polis müdahale etti. Çok sayıda kişi gözaltına alındığı öğrenildi.

Girdiği ölüm orucuna 323'üncü gününde ara vermesinin ardından kaldırıldığı hastanede dün vefat eden Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in naaşı hastane morgundan alınıp dün Gazi Cemevi'ne getirildi.

Son dakika... İbrahim Gökçek uğurlamasında arbede! Çok sayıda gözaltı var

YÜRÜYÜŞE POLİS İZİN VERMEDİ

İbrahim Gökçek'in bugün cenazesinin Kayseri'ye gönderilmesi öncesi Gazi Mahallesi'nde yapılmak istenen yürüyüşe polis izin vermedi. Küçük bir grubun cemevine girmesine izin veren polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Cadde ve sokaklarda geçişlere izin verilmedi.  

Son dakika... İbrahim Gökçek uğurlamasında arbede! Çok sayıda gözaltı var - Resim : 2

ARBEDE YAŞANDI

Uyarılara rağmen cadde üzerinde toplanan ve slogan atan kişilerle polis arasında kovalamaca yaşandı. Cemevi önünde toplanan ve yürüyüş yapmak isteyen grup, engel olan polise taş, kiremit ve tahta attı. Polis ekipleri de biber gazıyla karşılık verdi. Daha sonra içeriye giren polis ekipleri çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. 

Öte yandan Halkın Hukuk Bürosu tarafından, gözaltına alınanlar arasında İbrahim Gökçek’in babası Ahmet Gökçek’in olduğu bilgisi daha sonra düzeltildi. Düzeltmede, “İbrahim’in babası Ahmet Gökçek şu anda gözaltında değildir. İbrahim’in cenazesini almaya gitmektedir” denildi.

Son dakika... İbrahim Gökçek uğurlamasında arbede! Çok sayıda gözaltı var - Resim : 3

Gözaltıların ardından Gökçek’in cenazesi, polis ekipleri tarafından morg kapısına getirilen cenaze aracı ile götürüldü.

Son dakika... İbrahim Gökçek uğurlamasında arbede! Çok sayıda gözaltı var ile ilgili etiketler İbrahim Gökçek ölüm orucu grup yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.