Son dakika: İbrahim Erkal vefat etti|İbrahim Erkal kimdir? İbrahim Erkal nereli?

Evinin otoparkında beyin kanaması geçiren ve önceki gün beyin ölümü gerçekleşen ünlü şarkıcı İbrahim Erkal, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. İbrahim Erkal 29 gündür yoğun bakımdaydı. Peki 50 yaşında hayatını kaybeden İbrahim Erkal kimdir? İbrahim Erkal nereli?

Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen sanatçı İbrahim Erkal'ın hayatını kaybettiği açıklandı. İbrahim Erkal'ın ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşarken. İbrahim Erkal'ın ölümü sosyal medyada gündem oldu. İbrahim Erkal'ın ölüm haberini Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam açıkladı.

Sağlam, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün saat 22.10'da kalbinin de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz" dedi.

ibrahim-erkal-yogunbakim-anjuwxuqwkijnmapqytxqwD9gEsXCXkUuh1IFP-xoOcw

Evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması ön tanısı ile hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal 2,5 saat süren ilk ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı. İkinci ameliyat için beyin ödeminin geçmesi beklenen Erkal 29 gündür yoğun bakımdaydı.

Peki 50 yaşında hayatını kaybeden İbrahim Erkal Kimdir? İşte İbrahim Erkal'ın hayat hikayesi...

ibo


İBRAHİM ERKAL KİMDİR?

İbrahim Erkal 1967 yılında dünyaya gelmiştir. Daha önce bir kaç albümü olmasına rağmen asıl çıkışını Unutmayacağım albümü ve özellikle Canısı şarkısı ile gerçekleştirmiştir.

1986 yılında İstanbul Sarıyer Kalender Orduevi’nde askerlik yapmıştır. İbrahim Erkal aslen Erzurum Narman’lıdır.

2003 yılında Filiz Akgün ile evlenen İbrahim Erkal’ın bu evliliğinden Dilara Hatice Erkal ve Levent Erkal isimlerinde iki evladı vardır.

Son dakika: İbrahim Erkal vefat etti|İbrahim Erkal kimdir? İbrahim Erkal nereli? ile ilgili etiketler ölüm ibrahim erkal ibrahim erkal kimdir ibrahim erkal nereli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.