Son dakika... İBB'de skandallar bitmiyor! Beylikdüzü bir kez daha faciadan döndü!

Son dakika... Ekrem İmamoğlu’nun başkan olmasından sonra İBB'de yaşanan skandallar devam ediyor. 27 Nisan'da Beylikdüzü’nde iki kişinin yaralandığı ilk doğal gaz patlamasının ardından, bugün de Beylikdüzü sakinleri facianın eşiğinden döndü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Beylikdüzü’nde yaşanan ilk doğal gaz patlaması 27 Nisan’da yaşanmıştı. Gürpınar'da İSKİ çalışmaları sırasında doğal gaz borusu patlamış ve 2 kişi hastaneye kaldırılmış, 15 kişiye de 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerinde müdahale ederek tedavi etmişti.

Meydana gelen olay sonrası, 5 metreye kadar çıktığı ifade edilen doğal gaz alevleri çevrede bulunan dükkanlarda hasara neden olmuştu.

Son dakika... İBB'de skandallar bitmiyor! Beylikdüzü bir kez daha faciadan döndü!

 BEYLİKDÜZÜ BİR KEZ DAHA FACİADAN DÖNDÜ

Bugün Beylikdüzü’nde, ikinci kez doğal gaz boru hattı delindi ve adeta faciadan dönüldüğü öğrenildi. 

Son dakika... İBB'de skandallar bitmiyor! Beylikdüzü bir kez daha faciadan döndü! - Resim : 2

İGDAŞ’IN GAZI KESMEKTE GEÇ KALDIĞI İDDİA EDİLDİ

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre olay, Beylikdüzü Büyükçehir Mahallesi Enver Atakan Sokak Caddesi üzerinde saat 13:00 civarında meydana geldi. İSKİ’nin yapmış olduğu kazı çalışmaları sırasında İGDAŞ’a bağlı doğal gaz boruları kepçenin darbesi ile patladı.

Patlamanın etkisi ile çevrede korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. İGDAŞ’ın doğal gazı kesmekte geç kaldığı öne sürüldü.

Son dakika... İBB'de skandallar bitmiyor! Beylikdüzü bir kez daha faciadan döndü! - Resim : 3

Bu nedenle patlamanın olduğu Büyükşehir Mahallesi’nde, doğal gaz kokusu ve borulardan çıkan tiz bir gaz sesinin hakim olduğu ifade edildi.

Son dakika... İBB'de skandallar bitmiyor! Beylikdüzü bir kez daha faciadan döndü! - Resim : 4

Beylikdüzü Bahçeşehir ile Barış Mahalle sakinleri, doğal gaz borusunun patlaması sonrası, itfaiyenin kısa sürede olay yerine gelerek önlem aldığını ifade ettiler. Doğal gaz borusu delinmesi sonrası, yayılan kokudan yanıcı olmasından dolayı çok endişelendiklerini anlatan vatandaşlar, sorumluların bir daha görevlendirilmemesini istediler.

Son dakika... İBB'de skandallar bitmiyor! Beylikdüzü bir kez daha faciadan döndü! - Resim : 5

İGDAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ
Konuyla ilgili İGDAŞ'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;

''İstanbul’a doğal gazı güvenli ve kesintisiz ulaştırmak için 7/24 görev başındayız. Beylikdüzü Şebeke Şefliğimiz, bugün doğal gaz hattımıza verilen hasara derhal müdahale ederek gerekli tedbirleri almış, hasarı gidermiş ve gaz arzını sağlamıştır.''

Son dakika... İBB'de skandallar bitmiyor! Beylikdüzü bir kez daha faciadan döndü! ile ilgili etiketler Beylikdüzü İGDAŞ İSKİ İBB
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.