Tarım Bakanlığı harekete geçti

Sosyal medyaya düşen bir video izleyenleri hayrete düşürdü. Hazır döner işletmesi iki çalışanın döner paketlerken etlerle oynadığı video sosyal medyada büyük tepki çekti. Maske de kullanmayan çalışanlar üstüne üstlük bu görüntüleri bir de kaydedip TikTok uygulamasında yayınladılar. Tarım Bakanlığı harekete geçti. Bu kişilere ceza uygulanıp, haklarında suç duyurusunda bulundu.

Görüntülerin Adana'da çekildiği iddia edilen sosyal medyada dolaşıma giren bir video, izleyenleri şaşkına çevirdi. TikTok uygulamasına video çekip yükleyen hazır döner işletmesi çalışanı 2 kişinin, müziğe eşlik ederken etlerle oynayıp, maskesiz bir şekilde paketleme yaptığı görüldü.

Video sosyal medya hesabından yayınlayan bir kullanıcı, "Bir hazır döner işletmesinde çekilmiş bu görüntüde dönerlerin paketlere dolum yapıldığı süreçte yaşananlar görünüyor. Rezillik, iğrençlik. Bu TikTok rezaletleri bitmez. Bunlara en ağır ceza verilmediği sürece... Bu adamlara ayrı ağır bir ceza, işletmeye de ayrı ağır bir ceza vereceksiniz ki işletme sahibi her türlü işletmesini böyle başıboş adamlara bırakmaya korkacak" şeklinde ifadelerde bulundu.

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Paylaşımın altına çok sayıda kullanıcı, tepkisini dile getirdi.

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Önlük diye üstüne geçirdiği çöp poşeti, o iğrenç ağzına sürdüğü gıda... Neresinden tutsanız rezillik, gerçekten midem bulandı" diye yorumda bulundu.

TARIM BAKANLIĞI CEZA YAZIP ŞİKAYETÇİ OLDU

Tarım ve Orman Bakanlığı, "Tik Tok üzerinden yapılan paylaşım sonucu, toplumda infiali neden olan Kırklarelindeki söz konusu işletme tespit edilmiş, denetimler yapılmış, 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında gerekli cezai işlemler uygulanmış ve Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur." açıklamasını yaptı.

Tarım Bakanlığı harekete geçti ile ilgili etiketler döner dönerci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.