Son dakika... Hakkari'de hain saldırı! 2 asker şehit oldu...

Hakkkari'nin Şemdinli Ortaklar üs bölgesi karşısındaki Kuzey Irak Kani Rash bölgesinden bulunan askerlere yönelik teröristlerce havanla gerçekleştirilen saldırıda 2 asker şehit oldu.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Kuzey Irak'ın Kani Rush bölgesinde bulunan askerlere yönelik PKK 'lı teröristlerce havanlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda 2 asker şehit oldu. 2 asker de yaralandı.

TSK'dan şehitlerle ilgili yapılan açıklama şöyle;

"01 Şubat 2018 tarihinde Irak Kuzeyi Kani Rash bölgesinde bulunan unsurlarımıza, bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduğu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir."

GÜDÜMLÜ FÜZE İLE SALDIRI

Bugün yine Hakkari'de bu kez güdümlü füze ile düzenlenen saldırıda 1 asker şehit olmuştu. Saldırı yine Irak sınırlarından Çukurca üs bölgesine yönelik yapılmıştı.

Son dakika... Hakkari'de hain saldırı! 2 asker şehit oldu... ile ilgili etiketler Hakkari Şemdinli Şehit ortaklar havan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.