"Alçak, şerefsiz, namussuz "

CNN Türk'te Semiha Şahin tarafından hazırlanıp sunulan CNN Türk Masası'nda Öztürk Yılmaz ile Mehmet Metiner arasında karşılıklı hakaretlerin havada uçuştuğu sert bir tartışma yaşandı. Metiner'in Yılmaz'ın FETÖ'cülerle ilişkisi olduğuna dair sözleri sonrası ortam bir anda gerildi. Öztürk Yılmaz'ın Metiner'e yönelik hakaret içeren sözleri sonrası ekranda karşılıklı suçlamalar ve hakaretler sürdü. İşte Semiha Şahin'in güçlükle sakinleştirebildiği o anlar...

Cumartesi akşamları CNN Türk'ün klasiklerinden olan CNN Türk Masası'nda gündem tartışılıyordu. Semiha Şahin'in moderatörlüğünde, Hakan Bayrakçı, Metin Özkan, Mehmet Metiner ve Öztürk Yılmaz'ın konuk olduğu programda tansiyon yükseldi.

Eski CHP'li Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz ile AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner arasında programın başından itibaren karşılıklı ithamlar hakaretlerin havada uçuştuğu bir tartışmaya dönüştü. 

"Alçak, şerefsiz, namussuz "

METİNER'İN YILMAZ'LA İLGİLİ FETÖ İMASI GERİLİMİ TIRMANDIRDI

Mehmet Metiner'in, Yılmaz'ın Erbil'de bulunduğu dönemde Erbil'deki FETÖ'cülerle ilişkisi bulunduğuna yönelik sözleri üzerine bir anda hakaretlerin havada uçuşmaya başladı. 

Öztürk Yılmaz'ın bu sözlere tepkisi "Bunu ispat edemezseniz alçaksınız, şerefsizsiniz" oldu.

Metiner ise muhatabını ilk olarak alçaklıkla itham etti. Yılmaz sert üslubuna devam edince de "Siz şerefsiz oğlu şerefsizsiniz" diye karşılık verdi.

Öztürk Yılmaz, Mehmet Metiner'e yönelik "Akşam sabah FETÖ'yü övmüşsün, söylediğin şeyleri sana dinletirim" ithamında bulununca bu kez de Metiner "Dinletmezsen alçaksın, şerefsizsin" ifadelerini kullandı.

"KARŞINDA KAHRAMAN VAR"

Tartışma sırasında Öztürk Yılmaz "Karşında kahraman var" sözleri tansiyonu daha da yukarıya çıkardı. Metiner "Bir insan kendisine kahraman demez, kahraman diyorsa kahraman değildir" derken, Yılmaz'ın buna yanıtı, "PKK'yla FETÖ'yle iş birliği yapıyor böyle siyaset olmaz" oldu. Sonra da Metiner'e yönelik hakaretlerine devam etti.

Metin Özkan ve Hakan Bayrakçı'nın üslupla ilgili uyarıları da ortamı sakinleştirmeye yetmezken, Semiha Şahin sert üslubunu sürdüren Öztürk Yılmaz'a "Aaa Öztürk Bey. Lütfen. Nereye varacak bu hakaretler" diye tepki gösterdi.

"MERT ADAM İT GİBİ HAVLAMAZ"

Şahin bunun ardından sözü Metin Özkan'a verdi. Konuşma sırası tekrar Mehmet Metiner'e geldiğinde "Mert adam, delikanlı adam böyle edepsiz laflar etmez. Havlamaz, itlik yapmaz. Bundan sonra benim muhatabım değil. Karşı karşıya geldiğimizde yüreği yetiyorsa aynı lafları etsin. Onun ağzını yırtmazsam namerdim" ifadelerini kullandı...

"Alçak, şerefsiz, namussuz " ile ilgili etiketler Öztürk Yılmaz CNN Türk Mehmet Metiner metin özkan semiha şahin hakan bayrakçı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.