Son dakika hafta sonu 12 13 Eylül sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Son dakika hafta sonu 12-13 Eylül 2020 sokağa çıkma yasağı! Artan koronavirüs vakaları sonrasında hafta sonunda sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusu gündeme geldi. Vatandaşlar ayrıca maske takılması zorunlu olan illeri de merak etmeye başladı.

Koronavirüs vakalarında artış yaşanması sonrasında Mart ayında gelen hafta sonu sokağa çıkma yasakları yeniden gündeme geldi. Vatandaşlar son yayınlanan genelgeler sonrasında yeniden hafta sonunda sokağa çıkma yasağının olup olmayacağını araştırmaya başladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise son açıklamasında, koronavirüs vakalarında artış yaşandığını söyleyerek bunun homojen bir artış olmadığını ve bazı illerimizde korkunç tablolara şahit olduklarını belirtti. Van'da vaka artış hızının 2 katına kadar çıktığını belirten Koca, son haftalarda bu artışın yüzde 17 civarlarında olduğunu ve maske, mesafe ve hijyenden taviz veren illerimizde maalesef bu artışların yaşanabileceğine dikkat çekti.

HAFTA SONU 12 13 EYLÜL SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Koronavirüs vakalarında yaşanan bu artış sonrasında hafta sonu yasakları yeniden gündeme geldi. Ancak henüz 12 Eylül ve 13 Eylül tarihleri için bir hafta sonu yasağı gelmedi.

Son dakika hafta sonu 12 13 Eylül sokağa çıkma yasağı olacak mı? ile ilgili etiketler Son dakika hafta sonu sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.