Son dakika haberleri: TBMM'de 10 kişi korona

Son dakika... TBMM Genel Kurulu’nda çalışmalar sürüyor. TBMM’deki koronavirüs vaka sayısını açıklayan TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, salgın sürecinde 9'u personel 10 kişinin test sonuçlarının pozitif çıktığını söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, koronavirüs salgın sürecinde 9'u personel 10 kişinin testinin pozitif çıktığını söyledi. Erdoğmuş “Biri TBMM'de çalışan bir televizyon kameramanı olmak üzere toplam 3 kişinin ise tedavi süreci devam etmektedir. Tespit edilen bütün vakalarda gerekli tedbirler alınmış, testi pozitif çıkan kişilerle temas ihtimali olan herkes teste tabi tutulmuş ve takip edilmiştir” dedi.

 "10 KİŞİDE KORONAVİRÜS GÖRÜLDÜ, 7 KİŞİNİN TEDAVİSİ TAMAMLANDI"

Erdoğmuş, koronavirüs salgın sürecinde 9'u personel 10 kişinin testinin pozitif çıktığını söyleyerek, “Bu kişilerden 7'sinin tedavisi tamamlandı ve görevlerine başladılar. Biri TBMM'de çalışan bir televizyon kameramanı olmak üzere toplam 3 kişinin ise tedavi süreci devam etmektedir. Tespit edilen bütün vakalarda gerekli tedbirler alınmış, testi pozitif çıkan kişilerle temas ihtimali olan herkes teste tabi tutulmuş ve takip edilmiştir. Bunların dışında bir vaka tespiti yoktur" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberleri: TBMM'de 10 kişi korona ile ilgili etiketler TBMM Meclis kovid-19 test sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.