Türk vatandaşlarına Schengen vizesi verilmeyeceği iddialarına AB'den yanıt

Gelen son dakika haberine göre; Avrupa Birliği Komisyonu basın birimi, ''Türk vatandaşlarına turist vizesinin süresiz olarak durdurulduğu'' iddialarını yalanladı.

Geçtiğimiz günlerde bazı basın yayın organlarında Avrupa Birliği'nin Türkiye vatandaşlarına Avrupa turist vizesini süresiz durdurduğunu yönünde haberler çıkmıştı.

SCHENGEN İDDİALARI YALANLANDI

Avrupa Birliği, Türkiye vatandaşlarına Avrupa'ya seyahat için gerekli olan Schengen'i süresiz durdurduğu iddialarını yalanladı.

Açıklama, AB Komisyonu basın biriminden yapıldı.

"YENİ BİR ÖNERİDEN HABERDAR DEĞİLİZ''

Yapılan açıklamada, "Komisyonun herhangi yeni bir önerisinin olduğu konusundan haberdar değiliz" denildi ve daha fazla bilgi verilmedi.

Avrupa Birliği, koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'nin de aralarında bulunduğu bazı ülkelere birlik sınırlarına giriş engeli uyguluyor.

 

Türk vatandaşlarına Schengen vizesi verilmeyeceği iddialarına AB'den yanıt ile ilgili etiketler Türkiye Türk Vize Avrupa Birliği schengen
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçe taraftarı öfkeli! Ali Koç'un posterine bıçakla saldırı anı kamerada!

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 38.haftasında İstanbulspor’u 6-0 yenmesine karşın Galatasaray, Konyaspor’u yenince sezonu 2.sırada tamamladı. Maçın ardından kaybedilen şampiyonluk sonrası bazı taraftarlar çılgına döndü. Bir taraftar, Ali Koç’un seçim posterine bıçakla saldırdı.