TCMB ile Azerbaycan Merkez Bankası arasında Mutabakat Zaptı imzalandı

Gelen son dakika haberine göre; Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) ile Azerbaycan Merkez Bankası, merkez bankacılığı konularında iş birliğinin geliştirilmesine zemin oluşturmak üzere Mutabakat Zaptı imzaladı.

TCMB'den yapılan açıklamada, "TCMB ve Azerbaycan Merkez Bankası arasında 14 Aralık'ta merkez bankacılığı konularında iş birliğinin geliştirilmesine zemin oluşturmak üzere bir Mutabakat Zaptı imzalanmıştır.'' denildi.

MERKEZ BANKACILIĞI ANA KONU OLACAK

Açıklamada ayrıca, ''Söz konusu anlaşma kapsamında iki ülke merkez bankası arasında merkez bankacılığı konularında iş birliğinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yürütülmesi planlanmaktadır." ifadeleri yer aldı.

 

 

TCMB ile Azerbaycan Merkez Bankası arasında Mutabakat Zaptı imzalandı ile ilgili etiketler TCMB Son dakika Azerbaycan Merkez bankası mutabakat zaptı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.