Somali'de şiddetli patlama

Gelen son dakika haberine göre; Somali’nin başkenti Mogadişu'nun en işlek caddelerinden birinde büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası terör örgütü Eş-Şebab militanları girdikleri bir otelde güvenlik görevlileri ile çatışmaya başladı.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da büyük bir patlama sesi duyuldu.

Somali'de şiddetli patlama

Doğu Afrika ülkelerinden Somali'nin başkenti Mogadişu'nun en işlek caddelerinden birinde büyük bir patlama meydana geldi.

AA'nın güvenlik kaynaklarından edindiği bilgiye göre, patlama Mogadişu'nun KM4 caddesinde, genelde üst düzey politikacıların toplandığı Afrik Hotel'in önünde gerçekleşti.

Patlama sonrası terör örgütü Eş-Şebab militanlarının girdiği Afrik Hotel'in güvenlik görevlileriyle teröristler arasındaki çatışma devam ediyor.

Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Terör örgütü Eş-Şebab, Somali'de sık sık güvenlik güçlerini ve sivil yerleşim yerlerini hedef alan saldırılar düzenliyor.

A.A.

Somali'de şiddetli patlama ile ilgili etiketler Somali patlama mogadişu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.