Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haberler geldi

Son dakika haberi... SuperHaber'in yerel kaynaklardan edindiği bilgilere göre; Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde bu sabah terör örgütü unsurlarının roketli saldırısı sonucu 4 asker yaralandı. Yaralı askerlerden birisinin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yurt içinde ve sınır ötesinde yürüttüğü başarılı harekâtlarla beli kırılan terör örgütü PKK'ya en büyük darbe, Irak'ın kuzeyine düzenlenen Pençe-Kaplan Operasyonu'yla vuruluyor.

Türkiye sınırına yakın olan, terör örgütü PKK'nın kamplarının bulunduğu ve yıllardır ülke içine sızma, barınma, eğitim ve lojistik gibi amaçlarla kullandığı Sincar, Karacak, Kandil, Zap, Avaşin-Basyan, Gara, Haftanin ve Hakurk bölgelerine karadan ve havadan operasyonlar devam ediyor.

ACI HABERLER GELDİ

Operasyonlar hız kesmeden sürerken bu sabah bölgeden acı bir haber geldi.

SuperHaber'in yerel kaynaklardan edindiği bilgilere göre; Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde bu sabah terör örgütü unsurlarının roketli saldırısı sonucu 4 asker yaralandı. Yaralı askerlerden birisinin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haberler geldi ile ilgili etiketler Kuzey Irak asker Türkiye terör pençe kaplan operasyonu yaralı terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.