Şüpheli traktör ateş edilerek durduruldu! / VİDEO

TBMM yakınında polisin dur ihtarına uymayan bir traktör polisi alarma geçirdi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan bir traktör güvenlik güçlerinin açtığı ateş ile durduruldu. Valilikten yapılan açıklamada, "Olayın terör boyutu bulunmamaktadır' denildi.

Meclis'in Çankaya kapısı önünde trafik polisleri plakasız bir traktöre dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayan traktör sürücüsü, çevredeki araçlara çarparak kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ekipleri traktörün lastiklerine ateş açtı. Kaçmayı sürdüren traktör, Çankaya Caddesi'nde iki aracı ezdi. Daha sonra polis ekipleri traktörü durdurmayı başarırken, yaralı şoför gözaltına alındı.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara'yı hareketli anlar yaşanmasına neden olan olayla ilgili Ankara Valiliği de detaylı bir açıklama yaptı. Valiliğin açıklaması şöyle:

"16 Ekim 2018 günü saat 09.30 sularında İlimiz Çankaya İlçesinde seyir hâlindeki bir traktörün karıştığı mala zarar verme olayıyla ilgili olarak aşağıdaki hususlar tespit olunmuştur:

1. Polisin, durumundan şüphelenerek dur ihtarında bulunduğu traktör sürücüsünün yapılan ikazlara rağmen durmaması sonucu, ekiplerimizle traktör sürücüsü arasında kovalamaca yaşanmış ve söz konusu araç Şehit Ersan Caddesi üzerinde durdurularak kontrol altına alınmıştır.

2. Olayda ilk belirlemelere göre 6 araçta maddi hasar meydana gelmiştir.

3. Olayın faili A.S.nin Beypazarı İlçesinde çiftçilikle uğraştığı ve 2007 yılından bu yana psikolojik tedavi gördüğü anlaşılmıştır.

4. Sürücünün üzerinde ve traktörde yapılan aramada suç teşkil edecek herhangi bir unsura rastlanmamıştır. Söz konusu olayın terör boyutu bulunmamakta olup konuyla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Şüpheli traktör ateş edilerek durduruldu! / VİDEO ile ilgili etiketler TBMM Ankara Traktör polis Son dakika
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.