Kartal'da otopark alev alev yandı!

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'un Kartal ilçesinde bulunan bir otoparkta çıkan yangında 4 otomobil kullanılamaz hale geldi. Bazı araç ve motosikletlerde ise kısmi hasar meydana geldi.

Kartal'da yer alan Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Yediemin otoparkında yangın çıktı.

DİĞER ARAÇLARA DA SIÇRADI

Bir araçta çıkan alevler kısa sürede diğer araçlara sıçradı. Yangını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme çalışması yaptı.

Kartal'da otopark alev alev yandı!

ÖNLEM ALINDI

İtfaiyenin müdahalesi sonrası söndürülen otoparktaki 4 araç kullanılmaz hale gelirken bazı araç ve motosikletlerde kısmen yanma oldu. Polis ekipleri tedbir amaçlı olay yerinde önlem aldı.

Olayı gören Ercan Çataltepe, "Bir anda alev aldı. Ufak ufak patlamalar oldu. Biz binada çalışıyorduk. İki, üç tane arabaya bayağı bir ateş geldi. Alevler bayağı yükseldi. Duman da evi sardı. Camları kapattık. Bu yangının neden çıktığını da bilmiyoruz" dedi.

(İHA)

Kartal'da otopark alev alev yandı! - Resim : 2

Kartal'da otopark alev alev yandı! ile ilgili etiketler Kartal otopark İstanbul Araç Yangın itfaiye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.