Fenerbahçe, Marcel Tisserand transferini duyurdu

Gelen son dakika haberine göre; Fenerbahçe, transfer görüşmeleri yaptığı 27 yaşındaki savunma oyuncusu Marcel Tisserand'ın bu akşam İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Transfer döneminin hızlı takımlarından Fenerbahçe, stoper bölgesine takviyelerini sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Wolfsburg forması giyen Marcel Tisserand'ı kadrosuna katıyor.

BU AKŞAM İSTANBUL'DA

Marcel Tisserand, Fenerbahçe için bu akşam İstanbul'a gelecek. A Spor'un haberine göre; Tisserand 23:30'da İstanbul'da olacak.

Tisserand, resmi imzayı atması halinde Fenerbahçe'nin 12. transferi olacak.

Sarı-lacivertliler şu ana kadar Lemos, İsmail, Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Valencia, Gökhan Gönül, Novak, Jose Sosa, Barış, Thiam ve Sinan'ı kadrosuna katmış, Doğukan Sinik ile de anlaşmaya varmıştı.

Fenerbahçe, Marcel Tisserand transferini duyurdu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Türkiye İstanbul Marcel Tisserand Wolfsburg
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.