Fatih Terim'den Muslera açıklaması

UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Turu'nda yarın Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Muslera'nın sakatlığı hakkında kendisine yöneltilen soruya Terim, ''Muslera'nın ayağı kırıldıktan sonra, o bölgede sıkıntı yaşadık. Muslera bizim için bir kaleciden fazlası. Muslera'nın tabii ki olmasını çok isteriz ama gerek Fatih gerekse Okan bizimle devam edecek.'' dedi.

İşte Fatih Terim'in yaptığı açıklamalar;

''Uzun yıllar sonra tekrar Bakü'de olduğum için çok mutluyum. Galatasaray, Avrupa'ya alışkın bir takım. Her ne koşulda olursa olsun sonuna kadar mücadele etmek ister.

En önemli maç, önünüzdeki maçtır. Bizim için de Neftçi önemli bir maç. Bu yüzden tamamen buraya konsantre olmuş durumdayız. Rotasyon konusuna yarın karar vereceğim.

Cuma sabah İstanbul'da olacağız, belki bir antrenman ve pazar günü maça çıkacağız. Nasip olur turu geçersek tekrar perşembe-pazar oynayacağız. Yoğun tempoya alışmamız gerekiyor. Rotasyon değil de her oynayan aynı görevi üstlenmeli.

Galatasaray'ın her yerde sevildiğini biliyorum ama Azerbaycan'dan bir başka seviliyor. Neftçi'nin komandoları iyi. Saha dışında kardeşiz ama saha içinde herkes kazanmak için oynayacak.

''FUTBOLU GALATASARAY'DA BIRAKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM''

Muslera'nın ayağı kırıldıktan sonra, o bölgede sıkıntı yaşadık. Muslera bizim için bir kaleciden fazlası. Muslera'nın tabii ki olmasını çok isteriz ama gerek Fatih gerekse Okan bizimle devam edecek. Muslera'nın da futbolu Galatasaray'da bırakacağını düşünüyorum.

(Neftçi Bakü'den Mahmudov'un, Galatasaray'ı eleyebiliriz sözleri) Aferin ona. Buna neden kırılayım, alınayım. Bakalım söylem ve eylem birbirini tutabilecek mi?''

Fatih Terim'den Muslera açıklaması ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Neftçi Bakü Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.