Azerbaycan ve Ermenistan, Moskova'da bir araya geldi

Gelen son dakika haberine göre; Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Rusya'nın başkenti Moskova'da bir araya geldi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ermenistan’ın işgal ettiği Dağlık Karabağ’dan Azerbaycan’a saldırılar düzenlemesiyle başlayan gerilime müdahale etmek için girişimlere başladı.

Kremlin Sarayı’ndan gece saatlerinde yapılan açıklamada, Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları’nın ölen askerlerin ve esirlerin takası konularında toplantı daveti yaptığı belirtilmişti.

Putin’in Azerbaycan ve Ermenistan liderleriyle yaptığı görüşmeden sonra 2 ülkenin bakanlarına davet gönderdiği aktarılırken açıklamada Putin’in bölgede ateşkes çağrısı yinelenmişti.

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Öte yandan söz konusu kritik görüşmeye ilişkin ilk fotoğraflar basına servis edildi. Toplantıda ne konuşulduğuna ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Azerbaycan ve Ermenistan, Moskova'da bir araya geldi

Azerbaycan ve Ermenistan, Moskova'da bir araya geldi ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Moskova Rusya dağlık karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.