Albayrak Ailesi'ne hakaret eden bir kişi tutuklandı

Gelen son dakika haberine göre; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın çocuk sevincine, sosyal medya üzerinden yapılan ahlaksız paylaşımlarla ilgili gözaltına alınan 16 kişiden birisi tutuklandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak'ın hakkında Twitter'da yapılan çirkin paylaşımlar nedeniyle 16 kişi gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan birisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NE OLMUŞTU?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, geçtiğimiz günlerde dördüncü çocuğu olan Hamza Salih'i kucağına almanın mutluluğunu yaşadı.

Müjdeli haberi Twitter hesabından veren Albayrak, 'Sevgili eşim Esra'ya bize bu mutluluğu yeniden yaşattığı için sevgi ve minnetlerimi sunuyorum' diyerek dua istedi.

MUTLU HABERE AHLAKSIZ YORUM

Albayrak'ın bu sözlerinin yer aldığı bir habere ahlaksız bir yorum yapan Ercan isimli sosyal medya kullanıcısı ise Twitter'daki tepkilerin odağı oldu.

Gönderisinde 'Hani karısı kovmuştu evden, bu çocuk kimden peki?' ifadelerini kullanan kişinin sözleri sonrası açılan #AhlaksızErcanTutuklansın etiketi Twitter Türkiye gündeminde ikinci sıraya yerleşti.

Albayrak Ailesi'ne benzer hakaretlerde bulunan 16 kişi emniyet tarafından gözaltına alındı.

Albayrak Ailesi'ne hakaret eden bir kişi tutuklandı ile ilgili etiketler Berat Albayrak Esra Albayrak hakaret Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.