Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "koronavirüs çalıştayı" talimatı

Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs salgını çerçevesinde ilgili bakanlara "normalleşme çalıştayı" düzenlenmesi talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün gerçekleşen Bakanlar Kurulu toplantısında kabine üyelerine kritik bir talimat verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, özellikle mayıs ayından itibaren istenilen tablonun gerçekleşmesi paralelinde ilgili tüm bakanlıkların ayrı ayrı ve adım adım normalleşmeye nasıl geçileceği konusunda çalışma başlatmasını istedi.

Aynı zamanda bu çalışmaların bakanlıkların birbiriyle koordineli olarak planlanmasını ve en kısa süre içinde çalışmadan çıkan sonuçların ortak bir rapor olarak hazırlanması talebinde bulundu.

Plana göre, Türkiye de tıpkı ABD, Almanya, Danimarka, Avusturya, Çekya ve İtalya gibi normalleşmenin gerektiği şekilde ve tıp insanlarının tavsiyeleri doğrultusunda, belirli bir süreç içinde tamamlanması öngörülüyor.

Bununla ilgili açıklamanın da kamuoyuna Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılması bekleniyor.

 

 

Son dakika gelişmesi... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "koronavirüs çalıştayı" talimatı ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Mayıs Bakanlar Kurulu kabine
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.