Gebze'de fabrika yangını söndürüldü!

Gebze'de sünger fabrikasında yangın çıktı. Yangın nedeniyle zaman zaman patlamalar yaşandığı görüldü. Yangın İstanbul'dan gönderilen takviye ekiplerinin de yardımı ile yaklaşık 3 saatlik bir çalışma sonucunda söndürüldü. Fabrika parkındaki 10 aracın da hasar gördüğü yangın sonucunda fabrikanın üretim bölümü kullanılamaz hale geldi. Yangında bir işçi de yaralandı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde D100 İstanbul istikametinde bulunan SAFAŞ Sünger Fabrikası'nda yangın çıktı.

 Kısa sürede büyüyen yangın için İstanbul, Kocaeli, İzmit, Körfez, Derince, Çayırova ve Darıca’dan itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, çok sayıda sağlık ekibi hazır bekletildi. 

Yangın sırasında ellerinde yanıklar oluşan fabrika çalışanlarından Halil Ateş'e olay yerine gelen ambulansta ilk müdahale yapıldı.

Gebze'de fabrika yangını söndürüldü!

 Yangının diğer fabrikalara sıçramaması için çaba harcanırken, fabrikanın önünden geçen yol da ulaşıma kapatıldı. D-100 yolu İstanbul istikametinde ise ulaşım, önlem amacıyla tek şeritten verildi. Yangının kontrol altına alınmasının ardından ulaşım normale döndü.

Gebze'de fabrika yangını söndürüldü! - Resim : 2Yangın nedeniyle patlamaların meydana geldiği bölgede ekipler geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. 

Gebze'de fabrika yangını söndürüldü! - Resim : 3

Yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından bina içerisindeki alevler de söndürüldü, ekipler soğutma işlemi gerçekleştirdi.

İdari bölümü hariç üretim kısmı tamamen yanan fabrikanın önünde park halinde duran 10'a yakın araç da kullanılamaz hale geldi.

Gebze'de fabrika yangını söndürüldü! ile ilgili etiketler Gebze Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.