Son dakika: Gaziantep'teki çatışma anı kamerada / VİDEO

Gaziantep saldırısı sonrasında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırmak isteyen teröristlere polisin müdahalesi kamerada...

Son dakika: Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saat 15:20 sularında saldırı düzenlemek isteyen teröristlerin etkisiz hale getirilme görüntüleri ortaya çıktı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü otopark girişi tarafında yaşanan çatışma saniye saniye kameralara yansıdı. Park yerinin girişindeki kapıdan içeriye girmek isteyen teröristler polise ateş açtı. Kapıdaki nöbetçi polis girmelerine engel olunca teröristlerden biri silahını çıkarıp ateş etti. Bu sırada bir polis ile kapının yakınında bulunan bir çocuk da yaralandı. Silah sesleri üzerine terör ekipleri hemen müdahale etti ve teröristlerden biri öldürüldü.

İŞTE ÇATIŞMA ANI:

Son dakika Gaziantep haberleri: Bu gün öğleden sonra Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişimi oldu. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan bir terörist öldürülürken, kaçan teröristin sağ olarak ele geçirildiği bildiriliyor.

Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 15.15 sıralarında silahlı çatışma çıktı. Teröristlerden biri çıkan çatışmada öldürülürken, kaçan terörist teyit edilmemiş bilgilere göre çatışmadan yaklaşık iki saat sonra sağ ele geçirildi.

Gaziantep Valiliğinden il açıklama

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ''İlimizde bugün saat 15.20 sularında İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası araç giriş kontrol bölümündeki polis noktasına silahlı saldırıda bulunulmuştur.

Saldırıya polis noktasında görevli polis memurlarımızca anında karşılık verilmiş ve saldırgan etkisiz hale getirilmiştir. Bu menfur saldırıda bir 1 Polis Memurumuz hafif şekilde yaralanmıştır.

Hastanede tedavi altına alınan polis memurumuzun hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Yaralı polisimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Emniyet teşkilatımıza ve şehrimize geçmiş olsun. Emniyet birimlerimizce söz konusu saldırıya ilişkin gerekli inceleme ve araştırmalar başlatılmış olup gelişmelerle ilgili ayrıca bilgi verilecektir'' denildi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan Gaziantep açıklası

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gaziantep'teki olayın, İzmir'deki olaya benzer olduğunun anlaşıldığını belirterek, Türkiye'de terör örgütleri arasında hiçbir fark kalmadığını, aynı ofisin şubeleri, aynı merkezin yan kolları gibi çalıştığını söyledi.

Görgü tanığı gazeteci Habertürk'e konuştu

Gaziantep 27 gazetesi muhabiri Muharrem Türkoğlu'nun HABERTÜRK TV'de aktardığı bilgilere göre, "1 terörist silah sıkarak emniyet binasından çıkıyor. Civar binalardan birisinin otoparkına sıkıştırıldı. Bir kişi de emniyetin önünde yatıyor. Net bilgi alamıyoruz. Şahıslar silah sıkarak kaçıyorlar. O esnada bir kişinin yere düştüğünü gördük" dedi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne 1 Mayıs'ta da saldırı düzenlenmişti.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik 1 Mayıs'ta bombalı araçla terör saldırısı düzenlenmiş, saldırıda 2 polis şehit olmuş, 18'i polis 22 kişi yaralanmıştı.

Son dakika: Gaziantep'teki çatışma anı kamerada / VİDEO ile ilgili etiketler Son dakika Gaziantep gaziantep saldırısı Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Son dakika Gaziantep
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.