Gazeteci Zafer Şahin koronaya yakalandı

Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin de koronavirüse yakalandı. Şahin, Kovid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Şahin 10 Eylül akşamı CNN Türk'te Hande Fırat'ın hazırlayıp sunduğu Gece Görüşü programına katılmıştı. Programın konukları arasında gazeteciler Dr. Hulki Cevizoğlu, Melik Yiğitel ve Şaban Sevinç de bulunuyordu.

Tartışma programlarının aranan ismi, Ankara kulislerinden aldığı özel haberlerle dikkat çeken Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. 

Şahin yaşanan gelişmeyi sosyal medya hesabından "Arkadaşlar bugün yaptırdığım Covid-19 test sonucum pozitif çıktı.Kendimi evde izole ettim. Genel durumum iyi.Yakın dönemde temasta olduğum kişilerin tedbir almasını rica ediyorum. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler. Kötü dileği olan varsa onlar da kabulümdür:)" sözleri ile duyurdu.

Gazeteci Zafer Şahin koronaya yakalandı

Kovid-19 testinin pozitif olduğunu açıklayan Şahin 10 Eylül Perşembe akşamı CNN Türk'te Hande Fırat tarafından hazırlanıp sunulan Gece Görüşü programına konuk olmuştu. 

Gazeteci Zafer Şahin koronaya yakalandı - Resim : 2

Gündemin tartışıldığı programda Şahin ve Fırat'ın yanı sıra sosyolog gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu, Türkmedya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel ve Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç de konuk olarak bulunuyordu.

Bu nedenle Şahin'in katıldığı programın konukları ve program ekibine de filyasyon kapsamında Kovid-19 testi yapılması bekleniyor.

SuperHaber olarak Zafer Şahin'e geçmiş olsun diliyor, 'Allah tez zamanda şifa versin' diyoruz... 

 

Gazeteci Zafer Şahin koronaya yakalandı ile ilgili etiketler Hande Fırat CNN Türk zafer şahin Melik Yiğitel Şaban Sevinç hulki cevizoğlu gece görüşü kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.