Galatasaray taraftarları Cap Nou yolunda...

Ligde zor günler geçiren Sarı Kırmızılılar, Zorlu Barcelona deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istiyor. Cimbom'u maça az bir zaman kala taraftarları yalnız bırakmadı. Taraftarlar kortej halinde stadın yolunu tuttu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona karşısına çıkacak olan temsilcimiz Galatasaray'ı taraftarlar yalnız bırakmadı. Karşılaşmanın başlamasına az bir zaman kala sarı kırmızılılara gönül verenler konvoy halinde stadın yolunu tuttu. Sarı Kırmızılı taraftarlar marşlar ve meşaleler eşliğinde takımlarına destek verdi. 

 İLK 11'LER BELLİ OLDU

BARCELONA: Ter Stegen, Dest, Araujo, Eric, Jordi Alba, De Jong, Nico, Pedri, Ferran Torres, Traore, Memphis

GALATASARAY: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Feghouli, Kerem, Babel, Mohamed

E Grubunu yenilgisiz lider bitiren Galatasaray'ın Barcelona karşısındaki mücadelesi, Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak. Bu organizasyonda sırasıyla İskoçya'nın St. Johnstone, Danimarka'nın Randers takımlarını eleyen sarı-kırmızılılar, adını gruplara yazdırdı.

 

Galatasaray taraftarları Cap Nou yolunda... ile ilgili etiketler Galatasaray Barcelona Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.