Son dakika... Esenyurt'ta doğalgaz patlaması! Ekipler olay yerine gidiyor

Son dakika... Esenyurtta bir binada patlama meydana geldi. Valilik'ten yapılan ilk açıklamada, olayda yaralanan 3 kişinin ambulans ile çevredeki hastanelere nakledildiği belirtildi.

İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Piri Reis Mahallesi’nde bulunan bir sitedeki 10 katlı binanın 2’inci katında bulunan dairede şiddetli bir patlama yaşandı.

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dairede bulunan çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk etti.

GÖZYAŞI DÖKTÜLER

Binada bulunan vatandaşlar da panik halinde dışarı koştu. Bazı vatandaşların kucağına çocuğunu alarak dışarı çıkmaya çalıştığı görülürken, bazıları ise gözyaşı döktü.

HASAR OLUŞTU

Patlamanın şiddetiyle dairede bulunan yatak ve eşyalara yola saçılırken, çevredeki diğer dairelerde de hasar oluştu.

Bölgeye sevk edilen İGDAŞ ekipleri de gaz akışını kesti. İlk incelemelere göre patlamanın doğal gaz kaynaklı olduğu belirtildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: NEDENİ BİLİNMİYOR

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Esenyurt  Piri Reis Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesindeki bir binanın doğalgaz tesisatında saat 16.15’te henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldiği belirtildi.

Olay yerine güvenlik, İgdaş, itfaiye, sağlık ve AFAD ekiplerinin sevk edildiği kaydedilen açıklamada, "Alınan ilk bilgilere göre olayda yaralanan 3 kişi, ambulans ile çevredeki hastanelere nakledilmiştir. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

(DHA-İHA)

Son dakika... Esenyurt'ta doğalgaz patlaması! Ekipler olay yerine gidiyor

 

Son dakika... Esenyurt'ta doğalgaz patlaması! Ekipler olay yerine gidiyor ile ilgili etiketler Esenyurt doğalgaz patlaması
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.