Elif'ten sonra ikinci mucizenin adı: Ayda

İzmir'de depreminin ardından enkazda arama çalışmaları devam ederken 91'inci saatte mucize yaşandı. Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 3 yaşındaki Ayda Gezgin sağ çıkarıldı. Enkazdan gülümseyerek çıkan Minik Ayda'nın yüzünde tek bir çizik bile olmadığı görüldü. Hastanede tedavi altına alınan Ayda'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan ekipler, Ayda'nın annesi Fidan Gezgin'in cansız bedenine ulaştı.

Rıza Bey Apartmanı’nda heyecanlı dakikalar yaşandı. Ekipler 90. saatte enkazdan bir ses duyması üzerine bir bölgeye yoğunlaştı.

TUNÇ SOYER: KURTARMA EKİPLERİMİZ BİR BEBEĞİMİZE CANLI ULAŞTI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de ''Rıza Bey Apartmanı enkazından hepimizi heyecanlandıran haber var. Kurtarma ekipleri bir bebeğimize canlı ulaştı. İnşallah sağ salim çıkarılacak. Umutla bekliyoruz'' dedi.

İZMİR VALİSİ: AYDA CANLI OLARAK KURTARILDI

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de Twitter hesabından "Ayda Gezgin canlı olarak kurtarıldı" şeklinde paydaşımda bulundu.

Elif'ten sonra ikinci mucizenin adı: Ayda

'ÇOK GÜZEL GÜLÜYORDU... AĞLAYA AĞLAYA ÇIKARDIK'

Kurtarma çalışmasına katılan bir ekip üyesi Ayda'nın bulaşık makinesinin yanında bulunduğunu belirterek şunları söyledi:

''Durumu iyiydi. Çok güzel gülüyordu. Ses verdikten sonra tüm ekip AFAD koordinasyonunda toplandı. Hummalı bir çalışma yapıldı. Enkazdan çıkarken çok güzel gülümsüyordu. Hepimiz çok duygulandık. Ağlaya ağlaya çıkardık.''

Elif'ten sonra ikinci mucizenin adı: Ayda - Resim : 2

EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ'NE GETİRİLDİ

Enkazdan çıkarıldıktan sonra ambulansa alınan Ayda Gezgin, polis eskortu eşliğinde ambulansla getirildiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servis girişinde alkışlarla karşılandı.

İzmir'de deprem sonrası enkazdan çıkarılan 107. kişi olan Ayda Gezgin'in gözlerinin açık olduğu ve çevresine baktığı gözlendi.

Ayda Gezgin'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

KÖFTE VE AYRAN İSTEDİ

Ayda'nın hastaneye kaldırıldığı sırada çekilen bir videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ayda’nın acıyan bir yeri yok. Köfte ve ayran istiyor." ifadesini kullandı.

ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan ekipler, Ayda'nın annesi Fidan Gezgin'in cansız bedenine ulaştı.

 Elif'ten sonra ikinci mucizenin adı: Ayda - Resim : 3

Elif'ten sonra ikinci mucizenin adı: Ayda - Resim : 4

Elif'ten sonra ikinci mucizenin adı: Ayda - Resim : 5

Elif'ten sonra ikinci mucizenin adı: Ayda ile ilgili etiketler İzmir Bebek Tunç Soyer Rıza Bey Apartmanı Enkaz
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.