Dev otomotiv şirketi 4 bin kişinin işine son verecek

Gelen son dakika haberine göre; İsveç merkezli otomobil üreticisi Volvo'nun, koronavirüs pandemisi nedeniyle oluşan ekonomik tahribat nedeniyle bu yıl, 4 bin 100 kişiyi işten çıkaracağı belirtildi.

İsveç merkezli araç üreticisi Volvo Group, koronavirüs salgınının yol açtığı negatif etkiler nedeniyle beyaz yakalı çalışan sayısını 2020 yılı sonuna kadar 4 bin 100 azaltacağını duyurdu.

''SEKTÖRÜMÜZÜ AĞIR ŞEKİLDE ETKİLEDİ...''

Volvo CEO'su Martin Luhdstedt yaptığı açıklamada, "Koronavirüs salgını ve bu salgın ile mücadele için alınan tedbirler bizim sektörümüzü ağır şekilde etkileyen bir piyasa durumuna yol açtı. Talebin toparlanması ile etkilerin daha düşük olması bekleniyor ve bizim de organizasyon yapımızı ayarlamaya devam etmemiz gerekli" diye konuştu.

 

Dev otomotiv şirketi 4 bin kişinin işine son verecek ile ilgili etiketler Volvo İsveç Koronavirüs Korona Otomobil işten çıkarma
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.