Deniz Yücel davasında flaş gelişme!

Türkiye'de 1 yıl tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan Deniz Yücel'in yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Avukatının beraat talebi mahkeme tarafından reddedildi. Mahkeme duruşmayı 20 Aralık'a ertelendi.

Çağlayan İstanbul 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada Yücel'in avukatı, gazetecinin beraatını talep etti. Ancak, bu talep mahkeme tarafından reddedildi. Bir sonraki duruşma 20 Aralık'ta yapılacak.

Die Welt muhabiri Deniz Yücel, bir yılı aşkın bir süre cezaevinde tutulmasının ardından 16 Şubat'ta tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Tahliye kararı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının Yücel hakkındaki iddianameyi mahkemeye sunmasının ardından alınmıştı.

İddianamede, Yücel hakkında, "terör örgütü propagandası yapmak" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlarından 4 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Tahliyesinin ardından Almanya'ya dönen Yücel gıyabında yargılanıyor.

Deniz Yücel davasında flaş gelişme! ile ilgili etiketler deniz yücel beraat talebi reddedildi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.