Erdoğan’ın başdanışmanı çığ altından kurtarıldı

Van'da meydana gelen ikinci çığ faciasında edinilen son dakika bilgisine göre, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve SuperHaber yazarı Veda Orhan Kılıç'ın ablası Gülşen Orhan’ın da çığ altında kaldığı ve yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi.

Van - Bahçesaray kara yolunun 33. kilometresinde üzerine çığ düşen minibüste bulunduğu değerlendirilen 2 kişiyi arama çalışmaları devam ederken ikinci çığ düştü.

YARALI OLARAK KURTARILDI

Bölgede incelemelerde bulunan ve Bahçesaraylı olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti Van eski Milletvekili Gülşen Orhan’ın da çığ altından yaralı olarak kurtarıldığı belirtildi.

Hemen Çatan Devlet Hastanesine kaldırılan Gülşen Orhan’a ilk müdahalenin yapıldığı bildirildi.

Erdoğan’ın başdanışmanı çığ altından kurtarıldı

GÜLŞEN ORHAN KİMDİR?

Van'ın Bahçesaray ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Van'da tamamladı.
Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi bölümünden mezun oldu. AK Parti'nin 23 ve 24'üncü dönem Van Milletvekiliği'ni yaptı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevini yürüten Orhan, bir çocuk annesidir.

Erdoğan’ın başdanışmanı çığ altından kurtarıldı ile ilgili etiketler AK Parti Cumhurbaşkanı Van Bahçesaray çığ Gülşen Orhan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.