Erdoğan, Stoltenberg ile Akdeniz'i görüştü

Doğu Akdeniz'de Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan sondaj krizi tırmanarak sürüyor. AB'nin Atina'yı arkalayan tutumu karşısında Türkiye geri adım atmıyor. İki ülkenin de üyesi olduğu NATO ise şu ana kadar net bir tavır ortaya koymuş değil. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma akşamı, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefonda görüştü. Erdoğan görüşmede tek taraflı ve barışa zarar verecek adımlara karşı NATO'nun üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini istedi...

Erdoğan-Stoltenberg görüşmesinde, Doğu Akdeniz'deki gelişmeler alındı.

Erdoğan, Stoltenberg ile görüşmesinde, Türkiye'nin hak ve menfaatlerini her zaman ve her yerde korumayı sürdüreceklerini belirtti.

Erdoğan, Stoltenberg ile görüşmesinde, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de bütün ülkelerin kazanacağı adil bir çözümden yana olduğunu vurguladı.

Erdoğan, Stoltenberg ile görüşmesinde, uluslararası hukuku yok sayan ve bölgesel barışa zarar veren tek taraflı adımlara karşı NATO'nun üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Erdoğan, Stoltenberg ile Akdeniz'i görüştü ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Doğu Akdeniz Stoltenberg
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.