Cumhurbaşkanı Erdoğan mazbatasını aldı ve TBMM'de yemin ederek görevine başladı

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olarak resmen görevine başladı...

TBMM, milletvekillerinin 10 saat süren yemin töreninin ardından bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni için toplandı.

24 Haziran’da cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Recep Tayyip Erdoğan, yemin ederek resmen görevine başlamak üzere saat 16.30'da TBMM’ye geldi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan mazbatasını aldı ve TBMM'de yemin ederek görevine başladı

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'teki yeminiyle birlikte, parlamenter sistem sona erdi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin töreninin ardından, "Her şey gayet güzel oldu milletin önünde. İnşallah bundan sonraki daha güzel olur." dedi.

Törende Bulgaristan, Gürcistan, Makedonya, Moldova, Sırbistan, Kosova, Pakistan, KKTC, Kırgızistan, Sudan, Gine, Zambiya, Gine Bissau, Ekvator Ginesi, Somali, Moritanya, Gabon, Çad, Cibuti cumhurbaşkanları ile Bosna Hersek Başkanlık Konseyi Başkanı, Katar Emiri ve Venezüella Devlet Başkanı hazır bulundu...

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan mazbatasını aldı ve TBMM'de yemin ederek görevine başladı ile ilgili etiketler Erdoğan TBMM Son dakika canlı yayın yemin töreni
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.