İzmir'de sokaklar göle döndü!

İzmir'in Buca ilçesinde bu gece başlayan aşırı yağış nedeniyle sel meydana geldi. Gelen son dakika bilgisine göre aşırı yağış sonucu cadde ve sokaklar göle döndü, bazı vatandaşlar selde araçları ile mahsur kaldı. Caddelerde çöp konteynırlarının sürüklendiği görüldü.

İzmir'de dün gece bastıran sağanak yağış kenti esir aldı. Birçok yeri su bastı, bazı araçlar selde sürüklendi. Buca'da sokaklar sel sularıyla doldu. Karabağlar'da da manzara aynıydı.

İzmir'de sokaklar göle döndü!

Sağanak yağışın ardından mahalle sakinlerinden Muhsin Cenger yaptığı açıklamada, "Bu durumun nesini anlatayım size ben. Burası eski dere yatağı. Yukarıda Buca tarafından gelen suyun buradan gidişi yok. Bu suyun bağlantı yeri Yeşildere ama suyun gideceği yerde yol daralıyor. Bu yüzden de şiddetli yağan yağmurlarda biz hep aynı manzaralarla karşılaşıyoruz. Burası kilit nokta. Buca'ya, Karabağlar'a ve Gaziemir'e giden yol burası. Görüyorsunuz otobüs dahi geçmekte zorlanıyor" diye konuştu.


İzmir'de sokaklar göle döndü! - Resim : 2

İzmir'de sokaklar göle döndü! ile ilgili etiketler Sel (Doğa olayı) Yağış Son dakika aşırı yağış

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.