Borsa İstanbul'da işlemler yeniden başladı.

Borsa İstanbul'da teknik bir sorun nedeniyle veri yayını yapılamıyordu. Borsa İstanbul AŞ tarafından BISTECH üzerinde çalışan pay, borçlanma araçları, kıymetli madenler ve taşlar piyasalarının 14.00'te, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nın ise 14.25'te yeniden işleme açıldı.

Borsa İstanbul, yaşanan arıza ile ilgili olarak "Teknik bir sorun nedeniyle veri dağıtımı yapılamıyor" açıklaması yaptı...

Borsa İstanbul'dan KAP'a yapılan açıklama şöyleydi:

"Veri yayınının sağlıklı olarak yapılamamasından dolayı BISTECH üzerinde çalışan bütün piyasalarda işlemlere geçici olarak ara verilmiştir. Konu ile ilgili olarak daha sonra bilgilendirme yapılacaktır"

BORSA İSTANBUL İŞLEME AÇILDI

Borsa İstanbul AŞ saat 14 civarında KAP'a yeni bir açıklama gönderdi. BISTECH sistemi üzerinde işlem gören bütün piyasaların açılmasına ilişkin duyuruda, şunlar kaydedildi:

"BISTECH üzerinde çalışan pay piyasası, borçlanma araçları piyasası ve kıymetli madenler ve kıymetli taşlar piyasası için seanslar 14.00'te, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) ise seans 14.25'te tekrar işlemlere açılacaktır. Piyasalar durdurulana kadar geçen sürede gerçekleşen tüm işlemler geçerlidir. Mevcut açık emirler iptal edilmiştir. Ayrıca, Borçlanma Araçları Piyasası bünyesinde faaliyet gösteren pazarlarda aynı gün valörlü işlemlerin son gerçekleşme 15.00'e uzatılmıştır."

Şu saat itibariyle Borsa İstanbul'da işlemler normal şekilde devam ediyor. 

Borsa İstanbul'da işlemler yeniden başladı. ile ilgili etiketler Borsa İstanbul teknik arıza veri dağıtımı yapılamıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.