SON DAKİKA... Beşiktaş Trabzonspor maçı yeniden oynanacak mı? BJK'de TFF'ye itiraz...

Beşiktaş deplasmanda 1-1 sona eren Trabzonspor maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurdu. Mücadelenin 47. dakikasında Trabzonspor stoperi Hüseyin’in ceza sahası içinde verdiği topu kaleci Uğurcan’ın elle kontrol etmesini hakem Zorbay Küçük ‘geri pas’ olarak değerlendirirken endirekt serbest vuruş kararı vermişti.

SON DAKİKA.... Beşiktaş, Trabzonspor maçının yeniden oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na itirazda bulundu.

Hürriyet'in haberine göre; 47. dakikada kaleciye geri pastan doğan endirekt serbest vuruşun, altı pas çizgisinden kullandırılmadığını ve bunun kural hatasına girdiğini belirten siyah beyazlılar konu ile ilgili itiraz evraklarını hazırlamaya başladı.

Siyah-Beyazlı yönetim, gün içinde Beşiktaş, Trabzonspor maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle maçın tekrarı için TFF’ye resmi başvuru yaptı.

ATIŞ YANLIŞ YERDEN KULLANILDI

Zorbay Küçük, atışı ihlalin yapıldığı yerden kullandırırken kuralda ise “Hücum eden takım lehine rakip kale alanı içinde verilen endirekt serbest vuruş, kale çizgisine paralel olan kale alanı çizgisi üzerindeki ihlalin yapıldığı yere en yakın noktadan yapılır” diyor.

MAÇTAN SONRA 72 SAAT SÜRE

Kaleciye pastan doğan çift vuruşun, kuralda belirtilen altı pas çizgisinden kullandırılmadığını ve bunun kural hatasına girdiğini düşünen siyah beyazlılar, konu ile ilgili itiraz evraklarını hazırlamaya başladı. İtirazını maçtan sonraki 72 saat içinde yapmak zorunda olan Beşiktaş’ın bugün evraklarını TFF’ye teslim etti.

SON DAKİKA... Beşiktaş Trabzonspor maçı yeniden oynanacak mı? BJK'de TFF'ye itiraz... ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Zorbay Küçük
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.