Belçika liderliği İngiltere'ye bırakmadı!

2018 Dünya Kupası G Grubu üçüncü maçında gruptan çıkmaları daha önceden kesinleşen takımlardan Belçika, İngiltere’yi 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Belçika grubu lider tamamlarken, İngiltere ikinci oldu.

Gruptaki sıralamayı belirleyecek karşılaşma son derece düşük tempo ile başladı ve ilk yarı golsüz tamamlandı.

51. dakikada ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Belçikalı kanat oyuncusu Adnan Januzaj’ın rakibini şık bir hareketle çalımladıktan sonra çektiği plase şut, takımını 1-0 öne geçirdi.

66. dakikada Belçika kalecisi Thibaut Courtois ile karşı karşıya pozisyon yakalayan İngiliz forvet Marcus Rashford, vuruşunda çerçeveyi bulamadı. Düşük tempoda geçen kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Belçika sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Gruptaki üç maçında üç galibiyet alan Belçika, 9 puanla liderliği aldı ve son 16 turunda Japonya ile eşleşti. İngiltere ise iki galibiyet, bir mağlubiyet ile 6 puan toplayıp grubu ikinci tamamladı. İngilizlerin son 16 turundaki rakibi Kolombiya oldu.

Belçika liderliği İngiltere'ye bırakmadı! ile ilgili etiketler İngiltere Belçika canlı yayın canlı izle TRT 1 canlı yayın Dünya Kupası TRT 1 HD
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.