"Cumhurbaşkanımızı aradım, telefonda ağlıyordu..."

Başbakan Binali Yıldırım 24 Haziran seçim gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağlatan olayı anlattı.

24 Haziran gecesi seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşma yaparken 8 yaşlarındaki bir çocuğun ayağı köşkün önündeki kapana sıkışmıştı. Erdoğan talihsiz kaza sonrası konuşmasını kısa keserek kaza geçiren çocuğu hastanede ziyaret etmişti.

Anadolu Ajansı editör masasının sorularını yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran gecesi yaşanan bu kaza ile ilgili bilinmeyen bir ayrıntıyı anlattı:

SIKIŞAN ÇOCUĞU ANLATIP AĞLADI

"...O gece seçim kazanılmış telefonda konuşuyoruz. Ayağı sıkışan evladımızı düşünüyor. Seçimi kazanmış falan umrunda değil. Telefonda bir baktım çocuğu anlatıp ağladı. İşte sayın Cumhurbaşkanımız böyle bir lider..."

"Cumhurbaşkanımızı aradım, telefonda ağlıyordu..." ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan telefon binali yıdırım 24 Haziran seçimleri ağladı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.