Bakan Çavuşoğlu, Pompeo ile bir araya geldi!

ABD'nin Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında yaptırım kararı almasının ardından bugün kritik bir buluşma gerçekleşti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ABD'li mevkidaşı Mike Pompeo ile Singapur'da bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Singapur'da yapılan 51. Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında ikili temaslarına devam ediyor.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Bakan Çavuşoğlu ve ABD'li mevkidaşı Mike Pompeo'nun görüşmesi TSİ 07.30'da başladı ve 08.15 gibi görüşme sona erdi.

'MUTABIK KALINDI'

Reuters'ın aktardığına göre bakanlar, sorunların çözümü konusunda mutabık kaldı.

Çavuşoğlu, ASEAN Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi, Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono ve İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'le de ayrı ayrı ikili görüşmeler gerçekleştirmişti.

POMPEO'DAN YAPTIRIM AÇIKLAMASI

Bakan Çavuşoğlu ile görüşen ABD Dışişleri Bakanı Pompeo yaptırımlarla ilgili bir açıklama yaptı. Pompeo, "Yaptırımlar, Brunson konusunda ciddiyetimizin bir göstergesi" dedi...

 

Bakan Çavuşoğlu, Pompeo ile bir araya geldi! ile ilgili etiketler Mevlüt Çavuşoğlu pompeo görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.