Almanlardan Ziraat Türkiye Kupası kararı!

Gelen son dakika haberine göre; Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe-Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor-Antalyaspor karşılaşmaları, Alman Sportdigital kanalından da yayınlanacak.

Alman Sportdigital kanalı, Türkiye Kupası yarı finalinde oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor - Antalyaspor maçlarıyla birlikte aynı zamanda Türkiye Kupası final maçını da satın aldı.

 İNGİLİZLER DE BENZER BİR KARAR ALMIŞTI

Öte yandan Birleşik Krallık ve İrlanda'da yayın yapan ve aynı zamanda İngiltere Premier Lig'in de yayıncıları arasında yer alan BT Sport, Süper Lig'in kalan 8 haftasındaki 'seçtiği' maçları canlı yayınlayacağını açıklamıştı.



Almanlardan Ziraat Türkiye Kupası kararı! ile ilgili etiketler Almanya Ziraat Türkiye Kupası Alman maç Fenerbahçe canlı yayın trabzsonspor final
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.