AK Parti'den Akşener'e "Başkan yardımcılığı" teklif edildi iddiasına yanıt!

24 Haziran seçimlerinin ardından kamuoyuna pompalanan iddialar arasındaydı. İddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimde rakipleri arasında olan İYİ Parti lideri Meral Akşener'e Başkan Yardımcılığı teklif etmişti. İddia üzerine önce İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir milletvekili Aytun Çıray'dan sonra da AK Parti sözcüsü Mahir Ünal'dan yalanlama geldi.

Seçimlerden sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Başkan Yardımcılığı teklif edildiği iddia edilmişti.

Konya ilişkin açıklama İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir milletvekili Aytun Çıray'dan geldi.

Aytun Çırak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Sayın Meral Akşener'e başkan yardımcılığı teklifi getirildiği ve onun da kabul ettiğine dair sosyal medyada yer alan paylaşımlar gerçek dışıdır. Kamuoyunun bilgisine..." ifadelerini kullandı. 

AK Parti'den Akşener'e "Başkan yardımcılığı" teklif edildi iddiasına yanıt!

Bu açıklamadan kısa süre sonra da iddialarla ilgili olarak AK Parti'den bir açıklama geldi. 

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, iddia için "Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil." ifadesini kullandı. 

İşte Ünal'ın konuya ilişkin açıklamaları...

 

AK Parti'den Akşener'e "Başkan yardımcılığı" teklif edildi iddiasına yanıt! ile ilgili etiketler Meral Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahir Ünal iyi parti genel başkanı cumhurbaşkanlığı yardımcısı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.