AK Parti ve MHP'den sağlıkçılar için yeni yasa teklifi

Gelen son dakika haberine göre; AK Parti ve MHP Meclis'e yeni bir teklif sundu. Teklif koronavirüs önlemleri kapsamında sağlık çalışanlarına yeni haklar getiriyor. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin cezası artırılıyor.

AK Parti ve MHP sağlık çalışanlarıyla ilgili yeni bir teklif sundu.  Edinilen bilgiye göre teklif koronavirüs önlemleri kapsamında sağlık çalışanlarına yeni haklar getiriyor. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin cezası artırılıyor.

"CEZALAR DA YÜZDE 50 ORANINDA ARTIRILIYOR"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yaptığı açıklamada "Teklifi az önce Meclis Başkanlığı'na verdik. Yasa teklifi ile kamu ve özel ayrımı yapılmaksızın, tehdit, hakaret, yaralama ve görevi yapmaya engel olunması gibi suçlarda infaz erteleme olmayacak. Bu kişiler direkt cezaevi ile muhatap olacaklar. Cezalar da yüzde 50 oranında artırılıyor" dedi.

AK Parti ve MHP'den sağlıkçılar için yeni yasa teklifi ile ilgili etiketler TBMM sağlık yasa sağlıkçı yasa teklifi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.