Adana'da kuyu faciası! 4 ölü!

Gelen son dakika haberine göre, Adana Valisi Süleyman Elban, "Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, su kuyusuna düşen bir kişi ile onu kurtarmak isteyen 3 kişi hayatını kaybetti" açıklamasını yaptı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesine bağlı Salbaş Mahallesi, Bozcalar mevkisinde su kuyusu açan işçiler, yaklaşık 25 metre derinliğe ulaştı. Çalışma sırasında bir kişi mahsur kalınca arkadaşları da onu kurtarmak için kuyuya indi.

Adana'da kuyu faciası! 4 ölü!

Kendilerinden haber alamayan yakınları kuyuda mahsur kalan 4 kişi için, jandarma, sağlık ekipleri ve Cankur'dan yardım istedi.

GAZDAN ZEHİRLENDİLER

Çalışma sırasında Haluk Karahan, eşi Havva, oğlu Ömer (22) ve kardeşi Sefa Karahan kuyuda metan gazından zehirlendi. 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 4 kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Kuyunun giriş kısmının dar olmasından dolayı bir süre girişte zorlanan ekipler, yapılan çalışmalar sonrası Haluk Karahan, kardeşi Sefa Karahan, eşi Havva Karahan ile oğlu Ömer Karahan'ın cesedine ulaştı.

Adana'da kuyu faciası! 4 ölü! ile ilgili etiketler Adana Vali KUYU FACİASI ölü Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.