Adalet Bakanlığı'ndan hükümlü ve tutuklulara ilişkin yeni karar

Gelen son dakika haberine göre; Adalet Bakanlığı, hükümlü ve tutukluların haftada bir olan telefonla görüşme hakkını haftada ikiye çıkardı.

Adalet Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Koronavirüs Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda ceza infaz kurumlarında görüşleri iki hafta erteleyen Bakanlık, tutuklu ve hükümlülerin dışarıyla ilişkilerinin devamının sağlanması amacıyla yeni düzenleme yaptı.

HAFTADA İKİYE ÇIKARILDI

Buna göre ceza infaz kurumları ve tutukevlerindeki hükümlü ve tutukluların haftada bir olan telefonla görüşme hakkı ikiye çıkarıldı. 

Tutuklu ve hükümlülere, ertelenen açık ve kapalı görüş hakları herhangi bir kayba uğramadan ilerleyen süreçlerde kullandırılacak. 

40 BİN HÜKÜMLÜ TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

Açık ve kapalı görüşlerin ertelenmesinden sonra yaklaşık 40 bin hükümlü ve tutuklu yakınlarıyla telefonla görüştü.

(AA)

 
Adalet Bakanlığı'ndan hükümlü ve tutuklulara ilişkin yeni karar ile ilgili etiketler Adalet Bakanlığı telefon cezaevi hükümlü tutuklu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.