Dünya Ekonomik Forumu'na korona engeli

 İsviçre'nin Davos kasabasında gerçekleşen Dünya Ekonomik Forumu Zirvesi, 2021 yılı toplantısı koronavirüs (Covid-19) nedeniyle Mayıs ayına ertelendi.

Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından yapılan açıklamada, Davos’ta gerçekleşmesi planlanan zirvenin yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle 2021’de Singapur’da yapılmasına karar verildiği belirtildi.

Dünya Ekonomik Forumu'nun kurucusu ve başkanı Klaus Schwab, "2021 yıllık toplantısı, iş dünyası, hükümet ve sivil toplum liderlerinin küresel pandeminin başlangıcından bu yana ilk kez yüz yüze buluşacağı bir yer olacak. Güveni yeniden inşa etmek ve 2020'de ortaya çıkan fay hatlarını ele almak için kamu-özel sektör iş birliğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç var" dedi.

Korona virüs salgınıyla mücadelede başarılı olan Singapur’da pandeminin başından bu yana toplam 58 bin 260 vaka kayıtlara geçti, 29 kişi ise hayatını kaybetti. (İHA)

Dünya Ekonomik Forumu'na korona engeli ile ilgili etiketler Davos Korona erteleme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.