Son dakika... 4 günde 35 bin araç giriş yaptı! Bodrum'a akın devam ediyor...

Son dakika... Seyahat kısıtlamasının kalktığı Bodrum’a gelen tatilci sayısında az da olsa artış olduğu görüldü.

Muğla ile birlikte 7 ilde seyahat kısıtlamasının kalkmasıyla birlikte Bodrum’a gelişlerde yüzde 25 artış gözleniyor. İlçeye girenlerin teker teker izin belgeleri kontrol edilirken, izin belgesi olmayan araçlar ilçeye giremeden geri gönderildi.

4 GÜNDE YAKLAŞIK 35 BİN ARAÇ GİRİŞ YAPTI

İzin belgesi olan tatilciler de ev adresleri alınarak 14 gün evden çıkmamaları konusunda uyarıldı. 4 günde yaklaşık 35 bin aracın giriş yaptığı 28 bin aracın ise ilçeden çıkış yaptığı öğrenildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 24 ildeki seyahat kısıtlaması da kalkarsa Bodrum’a tatilcilerin akın etmesinin söz konusu olabileceğini ve bu durumun olumsuz sonuçlar doğurabileceğini söyledi.

(İHA)

Son dakika... 4 günde 35 bin araç giriş yaptı! Bodrum'a akın devam ediyor... ile ilgili etiketler Bodrum kovid-19 corona covid-19 seyahat kısıtlaması
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.