Son dakika... 3 kamu bankasından yeni kredi paketiyle ilgili önemli açıklama

Son dakika... Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank sunulan uygun finansman imkanını ürün veya hizmetlerde fiyat artışı olarak müşterilere yansıtan firma olması durumunda ilgili firmanın kredi paketi kapsamı dışına çıkartılacağını duyurdu. 3 kamu bankası, 27 Mayıs'tan itibaren fiyat artışı yapmış olan firmaların da ürün ve hizmet fiyatlarını artış öncesi seviyeye çekmeleri koşuluyla kampanyalara katılmasının mümkün olabileceğini belirtti.

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank sunulan uygun finansman imkanını ürün veya hizmetlerde fiyat artışı olarak müşterilere yansıtan firma olması durumunda ilgili firmanın kredi paketi kapsamı dışına çıkartılacağını duyurdu.

FİYAT ARTIŞI YAPANLAR YANDI

3 kamu bankası, 27 Mayıs'tan itibaren fiyat artışı yapmış olan firmaların da ürün ve hizmet fiyatlarını artış öncesi seviyeye çekmeleri koşuluyla kampanyalara katılmasının mümkün olabileceğini belirtti.

"ARTIŞ ÖNCESİ SEVİYEYE ÇEKMELERİ KOŞULUYLA..."

Açıklanan Sosyal Hayatı Destek, Tatil Destek, Taşıt Kredisi ve Konut Kredisi kredi paketleriyle yerli üretim yapan firmalara destek olunması ve firmalarla yapılacak anlaşmalar kapsamında müşterilerin ilgili sektörlerden alacağı ürün/hizmetleri uygun şartlarda finanse edebilmesinin amaçlandığı vurgulanan açıklamada, "Kredi kullandırım sürecinde, açıklanan kredi paketlerinin kapsamına ve amacına uygun olarak faaliyet gösteren firmalarla çalışılacak olup sunulan uygun finansman imkanını, ürün veya hizmetlerinde fiyat artışı olarak müşterilere yansıtan firma olması durumunda ilgili firmalar kredi paketi kapsamı dışına çıkartılacaktır. 27 Mayıs 2020 tarihinden itibaren fiyat artışı yapmış olan firmaların da ürün ve hizmet fiyatlarını artış öncesi seviyeye çekmeleri koşuluyla kampanyalara katılması ve bankalarımızla çalışmaları mümkün olabilecektir." ifadelerine yer verildi.

.

Son dakika... 3 kamu bankasından yeni kredi paketiyle ilgili önemli açıklama ile ilgili etiketler Banka kredi kredi paketi kamu bankası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.