Son dakika... 15 Temmuz Köprüsü'nde trafik kilit! Özel araç yoğunluğu yüzde 42 arttı

Son dakika... İstanbul’da özel araç kullanımı geçen haftaya oranla bu hafta içerisinde yüzde 42 arttığı öğrenildi. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğu kameralara yansıdı.

Toplu ulaşım ve özel araç hareketliliğinde de geçen haftanın aynı günlerine göre artış kaydedildi.

Son dakika... 15 Temmuz Köprüsü'nde trafik kilit! Özel araç yoğunluğu yüzde 42 arttı

Trafikteki özel araç yoğunluğunun yüzde 42 arttığı öğrenildi. Özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yoğun bir trafik akışı gözlemlendi. Köprüdeki trafik yoğunluğunun sol şeritte meydana gelen kaza sebebiyle olduğu gelen bilgiler arasında.

TOPLU ULAŞIMDA DA ARTIŞ YAŞANDI

İstanbul’da toplu ulaşım araçlarında 20 Nisan Pazartesi günü, 1 milyon 142 bin 526 geçiş yapılmasına karşın, 27 Nisan Pazartesi günü ise 1 milyon 235 bin 647 geçiş sağlandı. Geçiş sayısında yüzde 8,15’lik bir artış yaşandı.

21 Nisan salı günü ise toplu ulaşım araçlarından 1 milyon 87 bin 52 geçiş oldu. 28 Nisan salı günü ise 1 milyon 123 bin 455 geçiş yapıldı.

Son dakika... 15 Temmuz Köprüsü'nde trafik kilit! Özel araç yoğunluğu yüzde 42 arttı ile ilgili etiketler Trafik istanbul trafik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.