Son anlarında yanındaydı... Oktay Kaynarca'nın acı kaybı!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca'nın 15 yıldır birlikte yaşadığı Haydut isimli köpeği hayatını kaybetti. Acı haberi Instagram sayfasından duyuran Kaynarca, sevimli dostuna duygusal sözlerle veda etti. Ünlü oyuncunun paylaşımına düştüğü not ise herkesi hüzünlendirdi.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır karakteriyle gönüllerde taht kuran, şimdilerde ise atv'de izleyicisiyle buluşan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde hayat verdiği Cezayir karakteriyle ekranlarda olan 57 yaşındaki oyuncu Oktay Kaynarca büyük bir acı yaşadı. Oktay Kaynarca hayatının son 15 yılını birlikte geçirdiği Haydut isimli köpeğini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

''BENİ BEKLEYİP 5 DAKİKA SONRA GİTTİ...''


Oktay Kaynarca, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla sevimli köpeği Haydut'un yaşamını yitirdiğini duyurdu. Köpeğinin son anında çekilen görüntülerini yayınlayan oyuncu altına düştüğü notla yürekleri dağladı.

Haydut'u ''Oğlum çok mu hasta oldun sen'' diye severken çektiği bir videoyu paylaşan Kaynarca, bu paylaşımına ''15 yıllık dostum bugün kendi yolculuğuna çıktı. Beni bekleyip vedalaşıp beş dakika sonra gitmesi... Güle güle Haydut. Güle güle...'' notunu düştü.


Haydut ile çekilen karelerini de takipçileriyle paylaşan Kaynarca, ''Güzel oğlum, hep iyi bir çocuk oldun,çok şey yaşadık beraber, karşılıksız sadece sevgiye dayalı. Uğurlar olsun Haydut’um…'' ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca'yı kahreden ölüm

Oktay Kaynarca'yı kahreden ölüm

Oktay Kaynarca'yı kahreden ölüm

Son anlarında yanındaydı... Oktay Kaynarca'nın acı kaybı! ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.