SON ANKETTE AKŞENER, ÖZEL, İMAMOĞLU VE YAVAŞ İÇİN DİKKAT ÇEKEN SONUÇLAR!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MİT'in PKK/YPG'nin Kamışlı'daki sözde sorumlularından Eymen Coli'yi etkisiz hale getirdiği operasyonun detaylarını, 12 askerimizi şehit eden ve operasyonlarda öldürülen teröristlerin üzerinden çıkan silah meselesini, son ankette çıkan seçmenin Akşener, Özel, İmamoğlu ve Yavaş kararını ve Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın taraftar tarafından 'kahraman' gibi karşılanmasını masaya yatırdı.

''SURİYELİ EYMEN COLİ ÜLKEMİZE YÖNELİK ÇOK SAYIDA ÖRGÜTSEL FAALİYETİN İÇİNDE YER ALDI''

Bozkurt, ''Kamışlı, terör örgütü açısından önemli bir bölge. Şam yönetimine bağlı güçler de var ama kontrol PKK'dadır. Suriyeli Eymen Coli, 2013 yılında terör örgütüne katıldı. Ülkemize yönelik çok sayıda örgütsel faaliyetin içinde yer aldı. Terör elebaşı bölgede örgüte karşı Kürt, Türk olsun herkese karşı inanılmaz baskıcı eylemler yaptı. Barış Pınarı Harekat sürecinde de güvenlik güçlerimize karşı çatışmalara katıldı. Eymen Coli, faaliyetleri nedeniyle MİT'in radarına girdi. Anlık istihbarat ile uygun operasyon oluştuğunda başarılı bir operasyon gerçekleştirildi.

''ASGARİ ÜCRETE GELEN ZAM CEPTEN YİNE MARKETLERE GİDECEK''

''Asgari ücret ocak ayından diğer ocayına tam 2 katı arttı. Asgari ücrete gelen zam cepten yine marketlere gidecek. Her ürüne ürünün maliyetini ve tavsiye edilen satışı miktarını yazmak çok mu zor? Bazı ahlaksızlar eski fiyata aldığı 10 TL'lik ürünü bir anda 20 TL'ye satmaya başlıyor.

''ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİSTLERDEN ÖZEL OLARAK ÜRETİLEN KAMUFLAJLI M4 SİLAHLARI ÇIKTI. BU SİLAH 1 EKİM'DE ANKARA'DA İÇİŞLERİ'NE GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIDA DA KULLANDI''

Terör örgütünde artık M16 ya da M4 silahlarını görüyoruz. Etkisiz hale getirilen teröristlerde Amerikan yapımı M4 silahları çıktı. Etkisiz hale getirilen teröristlerden özel olarak üretilen kamuflajlı M4 silahları çıktı. Bu silah 1 Ekim'de Ankara'da İçişleri'ne gerçekleştirilen saldırıda da kullandı. ABD bu silahları terör örgütüne suriye'de verdi. ABD bizi yok etmeye yönelik her türlü planın arkasındadır.

''BU ANKETLE GÜÇLÜ BİR ADAY İLE HERKES SEÇİMİ DOMİNE EDEBİLİR''

Ankete katılanların yüzde 53.6'sı İYİ Parti'nin seçime tek başına girmesini destekliyor. İYİ Partililerin büyük çoğunluğu İmamoğlu'nun iç işlerine karıştığını düşünüyor. Bu anketle güçlü bir aday ile herkes seçimi domine edebilir.

 

'' dedi. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

SON ANKETTE AKŞENER, ÖZEL, İMAMOĞLU VE YAVAŞ İÇİN DİKKAT ÇEKEN SONUÇLAR! ile ilgili etiketler Meral Akşener Özgür Özel CHP İYİ Parti Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.