Son anket sonucundan Kılıçdaroğlu'na büyük şok: "Barajı zor geçiyor" yorumu yapıldı

6'lı masanın Cumhurbaşkanı adayı belirsizliğini korurken son anket sonucundan çarpıcı sonuçlar çıktı. Ankette aday olacağı yüksek sesle dile getirilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday olarak görmek isteyenlerin oranı yüzde 10.6'da kaldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın aday olmasını isteyenlerin oranı ise yüzde 15.6 seviyesinde oldu. Öte yandan ankete katılanların yüzde 32.9'u üse ülkenin problemlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çözeceğine inanıyor.

Altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı olarak kimi belirleyeceği henüz belli değil. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gittiği şehirlerde CHP kadrosu tarafından 'Cumhurbaşkanımız' diye lanse edildiği biliniyor. Masada Mansur Yavaş ve Ali Babacan seçeneği de var! EDAR'ın araştırmasına göre Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını isteyenlerin oranı %10.6 oldu.

EDAR'ın siyasi araştırmasına göre CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday görmek isteyenlerin oranı %10.6! Bu sonuç kulislerde 'Kılıçdaroğlu, barajı zar zor geçiyor' şeklinde yorumlandı.

Anketin ilk sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan var. 'Bu problemleri kim çözer?' sorusuna araştırmaya katılanların %32.9'u Recep Tayyip Erdoğan yanıtını verdi.

EN BÜYÜK PROBLEM FİYAT ARTIŞLARI VE GÖÇMEN SORUNU!

'Vatandaş olarak yaşadığınız en büyük sorun ne?' sorusuna katılımcıların %34.8'i fiyat artışları %11.8'i ise düzensiz göçmenler yanıtını verdi.

MANSUR YAVAŞ, KILIÇDAROĞLU'NU SOLLADI

EDAR'ın araştırmasına göre Mansur Yavaş aday olmalı diyenlerin oranı %15.6 oldu. İkinci olarak insan ya "Ben adayım" diye bas bas bağıran Kemal Kılıçdaroğlu'nu ya da 6'lı masanın ekonomiyi teslim edeceği Ali Babacan'ı bekliyor. İkisi de değil, halk yüzde 15.6'yla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı işaret ediyor.

BU PAZAR SEÇİM OLSA KİME OY VERİRDİNİZ?

Araştırmanın sonunda katılımcılara 'Bu pazar seçim olsa kime oy verirdiniz?' sorusu soruldu. Ortaya çıkan sonuçlar ise şu şekilde...

%43.7 - Recep Tayyip Erdoğan
%21.6 - Mansur Yavaş
%5 - Meral Akşener
%4.5 - Ekrem İmamoğlu

Son anket sonucundan Kılıçdaroğlu'na büyük şok: "Barajı zor geçiyor" yorumu yapıldı ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş Anket cumhurbaşkanı adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.